Behandelingen

Gellak

Gelpolish, gellak of shellac is allemaal dezelfde benaming voor een nagellak op gelbasis. Deze lak blijft gemiddeld tussen de 2 à 4 weken zitten. Het mooie van deze lak is dat het uit de lamp komt en droog is. Deze behandeling is zowel op handen en voeten uit te voeren

 
Polygel
Dit is een gel maar heeft de stevigheid van acryl. Het moet in de lamp om het uit te harden. Vraag naar de mogelijkheden!
 
 
 
Acrylnagels
Bij acrylnagels wordt er gebruik gemaakt van twee producen. Een poeder en een vloeistof (liquid). Als de poeder in aanraking komt met de vloeistof begint het proces. Hierbij is geen UV of LED-lamp nodig. Bij acrylnagels is het mogelijk om de natuurlijke nagel te verstevigen of te verlengen. Acrylnagels zijn harder dan gelnagels.
 
Gel
Bij gelnagels wordt er een laagje gel aangebracht op de nagels die door middel van een UV of LED-lamp uitgehard wordt. Bij gelnagels is het mogelijk om de natuurlijke nagel te verstevigen of te verlengen. Gel nagels zijn flexibeler dan acryl nagels.
 
 
 
 

Kleine behandelingen

 
Harsen

Hoe lang blijven de haren weg na het harsen?

Na de eerste behandeling mag je rekenen op minimaal een volle week stoppel en haarvrij. Wanneer je langer harst, zul je merken dat de haren ook langer willen wegblijven. Denk hierbij aan 2 tot 3 weken haarvrij.

Hoe lang moet je haar zijn om te harsen?

Belangrijk om te weten is dat je haar minimaal 0,5 cm lang moet zijn om te kunnen harsen, dat is ongeveer de lengte van een droge rijstkorrel. Om dit te halen moet je twee tot drie weken je haar laten groeien en dus niet scheren, trimmen of epileren.


Wimperlifting
 

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. De wimpers blijven gemiddeld 4 a 6 weken gekruld.

 
 
 
Verven wenkbrauwen / wimpers
Hoe lang blijft verf in je wenkbrauwen?

Als we de wenkbrauwen verven, kunnen we de verf ook even op de huid zetten. Dit geeft een soort schaduw tussen de haartjes en zal in de eerste week zorgen voor een extra strakke wenkbrauw. De verf op de wenkbrauwhaartjes blijft 4 à 5 weken mooi. Laat je geverfde wenkbrauwen 24 uur niet nat worden.